کاربرد پارتیشن

کاربرد پارتیشن

دیوار جداکننده یا پارتیشن همان طور که از اسمش پیداست برای جداسازی فضاهای مختلف به کار می رود . عملکرد پارتیشن بسیار ساده ، کاربردی و از پیش تعیین شده می باشد . به همین دلیل در محیط های اداری ، مسکونی و دیگر فضاها در تغییر دکوراسیون نقش بسیار مهمی را ایفا می کند . با استفاده از پارتیشن و جداسازی فضاهای مختلف در محیط های اداری می توانید فضای چند کاربری را طراحی نمایید . همانطور که می دانید در گذشته درمحیط های اداری ، برای جداسازی و محصور نمودن فضا از چهار دیوار استفاده میشد . اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و سبک زندگی افراد با توجه به اندازه و مساحت فضاها از پارتیشن و چهارچوب های مختلف استفاده می شود .

ساختار و جنس انواع پارتیشن

قابل دیوارهای پارتیشن از جنس مواد مختلفی مانند شیشه، گچ، چوب، فولاد یا آلومینیوم، فلز یا فایبر گلاس ساخته می شود و دیوارهای پارتیشن برای مصارف خاص ممکن است لعاب داده شوند. انواع پارتیشن ممکن است به صورت هدفمند برای مکانی خاص با دکوراسیون کلاسیک یا مدرن و یا کاربری متفاوت طراحی شوند و حتی می توانند در ساختار خود سوراخ، پنجره، درب و غیره برای نصب یراق آلات جهت ایمنی بیشتر داشته باشند. این محصول به صورت تکجداره و دوجداره با طراحی متفاوت جهت کاربرد در انواع فضا با متراژ گوناگون دارای مزایای خاص خود می باشند.

کاربرد پارتیشن در فضاهای مسکونی

  • پارتیشن‌بندی فضای ورودی از فضاهای دیگر
  • پارتیشن‌بندی فضای هال و پذیرایی
  • پارتیشن‌بندی پذیرایی از غذا خوری
  • پنهان کردن قسمت‌های قناس فضا، ستون‌های قرار‌گرفته در مرکز یا فضاهایی با دیوار کج بوسیله پارتیش‌‌بندی
  • پارتیشن‌بندی برای فضاسازی در اتاق خواب‌های بزرگ و تبدیل آن به دو اتاق تو در تو مثلا اتاق کار و فضای کار یا قسمت خواب و فضای تعویض لباس و…
کاربرد پارتیشن-1

پارتیشن‌ها به‌دلیل داشتن طبقات و فرم توخالی خود، نور را از خود عبور میدهند، اما با تعبیه نورهای نقطه‌ای نیز می‌توانند به عنوان یک عنصر دکوراتیو در فضا عمل کنند.

برای دیدن نوشته هایی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.