همان طور که می دانید یکی از آیتم های مهم در انتخاب پارتیشن به عنوان دیوایدر های اداری ، محدودیت متریال مصرفی می باشد که عموما به ام دی اف های قابل نصب بر روی استراکچر بوده به طوری که اتصالات آن کاملا از چشم بیننده به دور میباشد و این باعث میشود متریال و طرح بر روی ام دی اف به زیبایی تمام نمایش داده شود. در حقیقت پارتیشن MDF دو جداره مقاوم هستند و نیازی به ستون ندارند. این پارتیشن از MDF های ۱۶ میلی متری ساخته میشود و تمام لبه های ام دی اف با PVC عایق میشود. ضخامت این پارتیشن دو جداره ۱۳ سانتی متر است. میتوان در طراحی آن از پنجره های شیشهای استفاده کرد که در این حالت با در نظر گرفتن ورودی روشنایی محل پنجره را انتخاب میکنند و عواملی مانند گردش هوا را نیز در نظر میگیرد. این پارتیشن دو جداره عایق صداست و آرامش را برای فرد به ارمغان میآورد. از این نوع پارتیشن میتوان کابل های شبکه و سیم کشی را به راحتی عبور داد. همچنین میتوان از پرده های کرکرهای نیز استفاده کرد. در کل این نوع پارتیشن نسبت به تک جداره امکانات بیشتری دارد. در صورتی که نیاز به یک پارتیشن ثابت و با دوام دارید که به زودی تصمیم جابه جایی یا تغییر آن را ندارید بهتر است از پارتیشن MDF دو جداره استفاده کنید. پارتیشن دوجداره ام دی اف سری بهبرد به نصب دقیقی نیاز دارند تا محصول بدون خطا و با زیبایی در محل نصب شود.
پارتيشن دولايه ام دي اف از بدنه ام دي اف كه برروي يك باكس پاخور ام دي اف قرار ميگيرد خود پاخور پارتيشن سطح تماس با زمين از لبه pvc برخوردار است تا رطوبت بداخل پارتيشن سرايت نكند ، بعد از اندازه گيري مخيط و با مشورت كارفرما و تاييد رنگ و مدل پارتيشن نسبت به ساخت پارتيشن دوجداره اقدام ميشود و معمولا ٤٨ ساعت توليدو اماده نصب ميشود.
پارتیشن ها در انواع مختلفی مانند پارتیشن اداری شیشه ای، پارتیشن ام دی اف، پارتیشن با شیشه سکوریت، پارتیشن MDF، پارتیشن بلوک شیشه ای، پارتیشن متحرک، پارتیشن شیشه و استیل، پارتیشن ریلی و… تولید و به بازار عرضه شده اند اما پر کاربردترین آنها شامل موارد زیر است: